viernes, 20 de abril de 2012

21 D'ABRIL - MIL GRÀCIES PER LA TEVA FELICITACIÓ


      Texto en castellano                                            Testo in italiano

Gràcies a tots els que m'heu felicitat en el meu dia d'aniversari, també, per haver arribat fins a aquesta pàgina del meu blog. A tots us ofereixo la meva gratitud, la meva amistat renovada i agraïda, al mateix temps que em permeto oferir-vos —virtualment— una copa freda de l'excel·lent cava català BRUT NATURE SABATÉ I COCA, de Castellroig, considerat el millor cava del món pel prestigiós crític i enòleg Robert Parker en el seva pretigiosa revista “The Wine Advocate”. Acompanyo a aquest deliciós cava amb una selecta varietat de tapes d'aperitiu i delicatessen.


Evidentment per a mi —com para gairebé tothom— tot va començar en el mateix dia en què vaig venir a aquest món, però la memòria flaqueja quan un ha de fer ullades tan llunyanes en el temps, no arribo a recordar en quin any va succeir aquest inici que avui celebro, però sí sé per la meva mare —i jo m'ho vaig creure durant molts anys— que vaig néixer en l'hort de l'avi Solà dins d'una col, però segueixo sense recordar quan em vaig adonar-me’n que no va ser així... Possiblement hauré de reiniciar-me per recuperar dates oblidades perquè, d'alguna manera, s'actualitzi la meva memòria.


Vaig néixer tal dia com avui, un 21 d'abril i sempre m'he sentit acompanyat en els meus aniversaris per una bona amiga, Isabel II, la Reina d'Anglaterra que celebra també el seu. Per a mi ella —la Reina— sempre ha sigut com una germana gran. En aquesta data del meu aniversari també ho és el de la fundació de Roma. A Roma cada 21 d'abril en el turó del Capitolino, a l'hora del migdia de cada any, una campana especial anomenada 'la Patarina' sona en el Campidoglio per commemorar la fundació de Roma. M'agrada dir, amb elemental ingenuïtat, que aquesta campana, la “Patarina”, la campana major, anomenada “il campanone” repica també pel meu aniversari i que els seus colpits —tants com a amics— són el ressò amable de cadascun dels amics que em feliciten. Per això, us dono cordialment les gràcies.
Lluís Busom i Femenia
GOOGLE

Ha ordenado y clasificado todas las entradas de mi blog.
y, lo ha hecho, dándome un código:
site:luisbusom.blogspot.com
Para verlas sólo hay que clicar el link de más abajo,
una vez abierta la página a la izquierda tiene varias opciones, entre ellas,
las imágenes que he utilizado en cada escrito.OTROS ESCRITOS

METEORA
El valle de los gigantes

MERCADOS SECRETOS
Masakatos & Kikagatis

GERNIKA (Guernica)

CASA CURZIO MALAPARTE
“Una casa come me”

SIN AGUA NO HAY VIDA
La guerra del agua
  
CUZCO
El ombligo del mundo

SAUL BASS
La dialéctica lenguaje títulos cine

CARNAVAL DE VENECIA
Días de glamour

GUATEMALA
Ciencia inmoral

EXPERIENCIAS EN EL MAR

FELLINI
Nada se sabe, todo se imagina

FOREVER MARILYN
La memoria dispersa.

ORIANA FALLACI
Me enamoré de las palabras.

AFGANISTÁN, La riqueza escondida

Y SÍ LOS BUENOS, NO FUERAN LOS BUENOS?  

GAUDÍ, CORDURA, ARREBATO Y GENIO

EL IMPENETRABLE (Chaco argentino)
Buscando una mentira.. encontré una verdad.

EL CUARTO ESTADO
La inversión de los factores.
2 comentarios:

  1. Moltes gracies per compartir, una mica de la teva biografia personal, i fer-nos saber del teu "parentiu", amb la d´ Anglaterra!!

    ResponderEliminar
  2. EL TEMPS ES IGUAL EL QUE IMPORTA ES APORTA A LA SOCIETAT I EL SEÑOR LLUIS COMPLEIX AQUEST REQUISIT

    ResponderEliminar